proizvodnja  PROIZVODNJA
Imamo veliko tehnične dokumentacije, vsak izdelek za nas pomeni svoj projekt, spremljati želimo tako projektno kot tehnično dokumentacijo, v enem celovitem orodju, na projektih sodeluje veliko ljudi in oddelkov, pravočasna dobava in kakovost izdelka sta izrednega pomena za zadovoljstvo stranke in dolgoročno partnersko razmerje. To je nekaj dejstev, ki jih skoraj vedno slišimo v proizvodnih podjetjih, ki želijo informatizirati ali posodobiti svoje procese, urediti dokumentacijo, izboljšati zadovoljstvo strank in poslovati še bolje.

KAKOVOST, PRAVOČASNOST = ZADOVOLJSTVO
Zadovoljna stranka oz. poslovni partner je ključnega pomena za nova naročila, širjenje poslovanja, boljše finančne rezultate, za napredek podjetja. Kakovostni izdelki in storitve ter njihova pravočasna dobava, pred- in po-prodajne aktivnosti in podpora, svetovanje itd. so pravi koraki do zadovoljstva strank.
 zadovoljstvo

m-files PRAVA REŠITEV = M-FILES

Celovit dokumentni sistem, kot sistem za upravljanje informacij, dokumentov in drugih vsebin M-Files ter na tej platformi razvite t.i. »horizontalne« in »vertikalne« rešitve, podjetjem zagotavljajo sodobno in učinkovito integrirano informacijsko okolje za obvladovanje informacij in dokumentov, ki jih pri svojem poslovanju potrebujejo proizvodna podjetja. Projektno vodenje, QMS - Sistem vodenja kakovosti, upravljanje s konstrukcijsko in proizvodno dokumentacijo, CRM, potrjevanje vhodnih računov, e-arhiv pogodb… so le nekatere od integriranih rešitev v okviru sistema M-Files, ki bodo učinkovito podprle področje upravljanja z dokumenti, dokumentnimi procesi in povezanimi podatki, s poudarkom na prilagoditvah specifikam vašega podjetja.