Spoznajte dokumentni sistemTo je sistem za upravljanje z informacijami, dokumenti in drugimi vsebinamiUrejenost dokumentov  SO VAŠI DOKUMENTI IN PROCESI UREJENI?
Se vam je že zgodilo, da ste zamudili s plačilom računa, ker le-ta ni bil pravočasno potrjen? Ste več ur iskali določen dopis po raznih predalih, omarah ali mapah datotečnega sistema? Ste že ostali brez dobave/storitev, ker je pogodba z dobaviteljem potekla, vi pa je niste pravočasno obnovili? Je kdo od »nepoklicanih« videl vašo pogodbo s poslovnim partnerjem? Se utapljate v morju tehničnih risb? Vaši projekti zamujajo z izvedbo in povzročajo preveč nenadzorovanih stroškov? Potrebujete dokumentni sistem!

VREDNOST INFORMACIJ
Za prave in pravočasne poslovne odločitve je prava informacija, ob pravem času, ključnega pomena. Še posebej, če pridete do nje na enostaven in hiter način, pa tudi takrat, ko niste za svojo pisalno mizo oz. računalnikom. Pri tem pa mora biti ta informacija dostopna samo vam in ne nepoklicanim oz. konkurenci.
 Informacije

Boljše poslovanje 


DOKUMENTNI SISTEMI ZA ŠE BOLJŠE POSLOVANJE

Z uporabo sodobnega sistema za upravljanje z informacijami, dokumenti in drugimi vsebinami M-Files, vam bodo vaši ključni podatki in dokumenti vedno na voljo, v urejeni in standardizirani obliki, dostopni s klikom ali dvema, preko sodobnih in všečnih vmesnikov in naprav. Dokumentni sistemi so pomembni za shranjevanje vseh vaših podatkov. Prava in pravočasna informacija v vaših rokah bo tako dejansko ključ do še uspešnejšega poslovanja, zmanjševanja stroškov in kakovostnih odnosov s strankami, hkrati pa boste tako vedno tudi korak pred konkurenco. Kontaktiraje podjetje 360ECM.