Poslovna inteligenca na višjem nivojuImate izzive pri iskanju resnice v poslovnih podatkih? Rešite težave povezane s podatki in informacijami s poslovno inteligentno rešitvijoOnemogočanje 

Ali vas podatki onemogočajo


V kolikor je stres zaradi nedostopnih podatkov ali informacij vaša stalnica imamo rešitev za vas.

Vas čakanje spravlja v slabo voljo?


Ste že utrpeli poslovno škodo, ko ste predolgo čakali na informacije, podatke, poročila ali druge dokumente. Imamo odgovor, ki bo pomagal, da se vam to ne bo več dogajalo.
 Čas

Podatki Ste že bili postavljeni pred dejstvom, da ste sprejemali odločitve na podlagi nepopolnih ali slabih podatkov?

Pravilno odločanje je velika sposobnost posameznikov. V kolikor pa imamo za odločanje pravočasno na voljo še kvalitetne podatke, informacije in verodostojne dokumente, se s tem lahko izognemo precejšnjemu delu tveganja pri odločitvah. Lahko vam zagotovimo, da boste bolje spali.

Kako omogočiti dostop do informacij tistim, ki jih potrebujejo?
Zagotovimo vam lahko varno zaščito zaupnih informacij z enostavnim in hitrim določanjem sistema pravic uporabnikom za dostop.
 Informacije

Informacije telefon Kako omogočiti dostop do informacij kjerkoli se nahajate?

Poslovanje že dolgo ni več vezano in omejeno na pisarno. Z našo rešitvijo vam zagotavljamo varno povezovanje in dostop do informacij, dokumentov in analiz na vaši lokaciji, v oblaku ali tudi kombinaciji le-teh.

Katera rešitev nima težav z uvedbo uporabe?

Največji izziv vpeljave nove poslovne rešitve je prepričati uporabnike k uporabi novega sistema. Z našo rešitvijo teh težav nimamo, saj uporabniki hitro usvojijo intuitiven uporabniški vmesnik.
 V oblaku


Za še več informacij si preberite naš članek Kaj je poslovna inteligenca in kako deluje?