Telefon: +38682050595 E-mail: info@360ecm.si

Poslovna inteligenca
 

V kolikor je stres zaradi nedostopnih podatkov ali informacij vaša stalnica imamo rešitev za vas.Ste že utrpeli poslovno škodo, ko ste predolgo čakali na informacije, podatke, poročila ali druge dokumente. Imamo odgovor, da se vam to ne bo več dogajalo.

  

Pravilno odločanje je velika sposobnost posameznikov. V kolikor pa imamo za odločanje pravočasno na voljo še kvalitetne podatke, informacije in verodostojne dokumente, se s tem lahko izognemo precejšnjemu delu tveganja pri odločitvah. Lahko vam zagotovimo, da boste bolje spali.Zagotovimo vam lahko varno zaščito zaupnih informacij z enostavnim in hitrim določanjem sistema pravic uporabnikom za dostop.

  

Poslovanje že dolgo ni več vezano in omejeno na pisarno. Z našo rešitvijo vam zagotavljamo varno povezovanje in dostop do informacij, dokumentov in analiz na vaši lokaciji, v oblaku ali tudi kombinaciji le-teh.Največji izziv vpeljave nove poslovne rešitve je prepričati uporabnike k uporabi novega sistema. Z našo rešitvijo teh težav nimamo, saj uporabniki hitro posvojijo intuitiven uporabniški vmesnik.

 


Ime in Priimek:*

Podjetje:
Sporočilo:*

Naslov:*

Pošta in kraj:
Telefon:*

E-mail*:


 

 

Vse pravice pridržane © 2014. 360ECM